Biznes.bg Бизнес без ограничения! Фирми, развиващи дейност в България ::. Bulgarian essential business catalogue
Фирма:
"Тони Сайдинг" ЕООД
> Строителство/Имоти
София > Пирдоп
msg
Фасадни топлоизолационни облицовки - сайдинг, PVC облицовки, саниране и сухо строителство.
Адрес и телефони:
Град Пирдоп
ул."Цар Освободител" 37
лице за контакт: Антон Ненчов
тел.: 07181/8600
факс: 07181/8600
моб.: 0889 502 420

Град София
кв. Витоша, ул. "Асен Разцветников" 1А
Вх. А, ет. 1, ап. 5
моб.: 0889 502 420
тел.: 02/4810970
факс: 02/4810970

Статистика:
Информацията е била показана в -
кратък/разширен вид: 1989 / 42196 пъти.
Препратки към WEB: 661 пъти.
Информация за фирмата:
Фирма "Тони Сайдинг" ЕООД е специализирана в монтаж на фасадни топлоизолационни облицовки от американски тип, популярни още като сайдинг. PVC облицовки за бани и други сухи помещения. Саниране и сухо строителство.


ЗАЩО САЙДИНГ?

• защото искам да придам индивидуално излъчване на къщата си
• защото не е по-скъп вариант от стандартната външна изолация и мазилка
• защото сайдинг панелите комбинирани с минерална вата осугуряват много добра топло – и шумоизолация
• защото монтажът е много бърз,чист и не ме ангажира по никакъв начин
• защото това е "суха" технология,което позволява монтаж по всяко време на годината
• защото не изисква почти никаква поддръжка
• защото е много устойчив във времето на всякакви външни въздействия – вятър, дъжд, сняг, насекоми и т.н.


Сайдингът е фасадна облицовка, която набира все повече популярност. Изпълнява се от изработени от поливинилхлорид панели. Този тип облицовка може да се каже, че е подходяща както за нови,така и за саниране на стари, къщи и сгради. Характеризира се с лесен монтаж, който може да бъде изпълнен по всяко време на годината. Самият монтаж протича на няколко етапа. Първият и най-важният етап е поставянето на носеща конструкция. Тя се изпълнява от дървена скара, които гарантират една по-добра геометрия на сградата и естествено по-дълъг живот. Тук е важно да се отбележи, че за да не се получат изкривявания на сайдинг панелите, е нужно дървената скара да е нивелирана много добре, както по вертикала, така и по хоризонтала. Когато е положена конструкцията започва реденето на минерална вата с дебелина 4-5см. Ватата, в комбинация с виниловите панели осигурява една чудесна топлоизолация на вашата къща, което ще доведе да значително намаляване на разходите за отопление. Върху нея се полага парапропускащо фолио, което не позволява образуването на конденз по стените. Накрая се монтират самите сайдинг панели, които придават завършения вид на сградата. Производителите на такива панели дават общо взето доживотна гаранция за устойчивост на цветовете и самия материал. Стандартно се използват около 8-10 цвята, но при желание на клиента може да се доставят и не толкова често употребявани за целта цветове. Възможни са дори комбинации, които вече осигуряват абсолютната индивидуалност на къщата.
Поддръжката на сайдинга е много проста,тъй като е напълно достатъчно само да се мие с вода, което в голяма част от случаите е работа и на дъждовете. Предимството му в това отношение в сравнение със стандартната мазилка е несравнимо. Няма да ви се налага нито пребоядисване през няколко години, нито да възстановявате повърхности след по-силни удари, нито ще има следи от неминуемото въздействие на насекомите. Друго предимство на тези плоскости е , че не поддържат горенето. Сайдинг панелите са окомплектовани с различни видове помощни профили, които позволяват лесното преминаване между различните повърхности на сградата.

Принципно сайдинг панелите се предлагат в по-меки, пастелни тонове, тъй като те са по-устойчиви на влиянието на времето. Ще получите писмена гаранция 50 години за сайдинг и 15 години за вътрешна облицовка.


ЦЕНИ:

Цена за Пирдоп и региона - 37 лв./кв.м
Цена за страната - от 37 лв./кв.м

Цената включва:

- носеща конструкция от дървена скара
- минерална вата 5см.
- пародифузно фолио
- сайдинг облицоване
- обръщане на прозорците

За первази се доплаща по 25лв. на линеен метър.

Поради спецификата на определени обекти, фирмата си запазва правото в конкретни случаи да предложи различна цена от посочената. Например:

- облицоване само на втори или трети етаж от къща
- работа на височина по-голяма от втори етаж
- работа на обект с труден достъп
- дизайнерско решение с различна комбинация от цветове


Консултацията, срещата с управителя на фирмата, различните предложения за изпълнението на обеката и офертата са напълно БЕЗПЛАТНИ – очакваме Ви !!!

Галерия:
снимка 1 снимка 2 снимка 3 снимка 4 снимка 5
снимка 6 снимка 7 снимка 8 снимка 9 снимка 10
снимка 11 снимка 12 снимка 13 снимка 14 снимка 15